اختلال خواب چیست و چه زمانی حاصل می شود؟
خواب یک امر ضروری در زندگی هر فرد است و همچنین تاثیر بسزایی در عملکر های او دارد همه ما میدانیم که نداشتن خواب کافی باعث کج خلقی، اضطراب، استرس و عدم تمرکز کافی در طول روز می شود و وجود همین مسائل باعث بوجود آمدن مشکلات اساسی در روابط عاطفی و روابط اجتماعی فرد می شود.
اختلالات بیدار شدن در خواب وقتی رخ می دهد که ساعت داخلی بدن به درستی کار نکند یا از محیط همگام خارج نشود.
سیستم شبانه روزی

بدن دارای سیستم زمان بندی داخلی به نام سیستم شبانه روزی است که رفتار روزانه و عملکردهای بدن را از طریق چرخه هایی به نام ریتم شبانه روزی تنظیم می کند. ریتم های شبانه روزی بر مواردی مانند الگوهای خواب و خوردن ، دمای بدن و تولید هورمون های خاص تأثیر می گذارد. این ریتم تقریباً هر 24 ساعت تکرار می شود.

بخش خاصی از مغز به نام هسته سوپراشیسماتیک ریتم های شبانه روزی ایجاد می کند. قرار گرفتن در معرض نور نیز بر زمان بندی ریتم ها تأثیر می گذارد. به طور معمول ، ریتم های شبانه روزی با محیط اطراف همگام هستند ، که به افراد کمک می کند تا در طول روز بیدار بمانند و شب ها را بخوابند. اختلالات خواب و بیدار شدن ریتم شبانه روزی هنگامی اتفاق می افتد که هماهنگی بین ریتم های شبانه روزی و محیط خارجی از بین رفته یا هنگامی که سیستم شبانه روزی خود عملکردی ندارد.
اهمیت خواب در چیست؟
خواب یک نیاز اساسی بشر است و از نظر سلامت جسمی و روانی بسیار مهم است. دو نوع خواب وجود دارد که بطور کلی در یک الگوی سه تا پنج چرخه در هر شب اتفاق می افتد

چقدر خواب ما بسته به سن متفاوت است و از نظر شخص دیگری متفاوت است. طبق گفته بنیاد ملی خواب ، بیشتر بزرگسالان هر شب حدود هفت تا نه ساعت خواب آرام دارند. این بنیاد توصیه‌های خواب خود را در سال 2015 بر اساس بررسی دقیق ادبیات علمی مورد بازنگری قرار داد.

بسیاری از ما خواب کافی نداریم. تقریباً 30 درصد از بزرگسالان هر شب کمتر از شش ساعت خواب دارند و تنها در حدود 30 درصد دانش آموزان دبیرستانی حداقل 8 ساعت خواب را در یک شب متوسط ​​مدرسه می گذرانند زمانی که خواب کافی نداشته باشیم باعث بهم ریختن عملکرد می شود این اختلال سبب می شود تا نتوان به شکلی صحیح به فعالیت های روزمره خود رسید به نتیجه نرسیدن باعث از دست رفتن اعتماد به نفس اشخاص می شود. 


پیامدهای کمبود خواب و شرایط همزیستی

خواب به مغز شما کمک می کند تا به درستی عمل کند. نداشتن خواب کافی یا خواب بی کیفیت باعث عواقب احتمالی زیادی می شود. بارزترین نگرانی ها عبارتند از خستگی و کاهش انرژی ، تحریک پذیری و تمرکز مشکلات. عدم  توانایی در تصمیم گیری و خلق و خوی نیز می تواند تأثیر بگذارد. مشکلات خواب اغلب با علائم افسردگی یا اضطراب همراه است. مشکلات خواب می تواند افسردگی یا اضطراب را تشدید کند و افسردگی یا اضطراب می تواند منجر به مشکلات خواب شود.

کمبود خواب و خواب زیاد با بسیاری از مشکلات سلامتی مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت مرتبط است. اختلالات خواب همچنین می تواند یک علامت هشدار دهنده برای مشکلات پزشکی و عصبی مانند نارسایی احتقانی قلب ، استئوآرتریت و بیماری پارکینسون باشد. تشخیص

رفتار

درمان خاص اختلالات خواب و بیدار بستگی به نوع اختلال خواب بیدار دارد. به طور کلی ، قرار گرفتن در معرض به موقع استراتژیک در معرض نور و دنبال کردن برنامه خواب تغییرات رفتاری است که ممکن است مفید باشد. ملاتونین هورمونی است که توسط بدن ایجاد می شود و چرخه خواب را تنظیم می کند ، و مکمل های ملاتونین ممکن است در بعضی مواقع برای کمک به هماهنگی ریتم های شبانه روزی بدن با محیط بیرون استفاده شود. بسته به سناریو ممکن است از داروهای دیگری نیز استفاده شود که باعث بیدار شدن یا خواب شود.اختلال در خواب چیست و چه معایبی دارد؟


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Saeed Kamseh پسر برنامه نویس Julie Dan Lorena تلنگر باران لاغري فوري happynewmusic1.parsablog.com نکاح